Om sidan

Vi älskar att resa ut i världen och Sydafrika är en av våra favoriter! Sydafrika har allt du kan önska dig av både korta och långa semestrar! Det är ett av de bästa länderna i världen ifall du frågar oss och här kan man uppleva allt mellan himmel och jord! Vi ger dig tips, råd och guidar dig till en bra semester i Sydafrika! Varmt välkommen!

Kontakta oss via mail

Tveka inte att kontakta oss på info@sydafrikasemester.se. Har du frågor, synpunkter, frågor om samarbeten eller annat du vill fråga om vår sajt, så hör av dig via mailen.

Sekretessavtal

Vi använder oss av cookies här på sajten och så gör även den del av de annonsörer vi använder oss av. Tex Google styr sitt innehåll i annonserna via cookies så de riktas mot dina intressen. Det är inget farligt alls. Du visas annonser beroende på vad du har för intressen, vart du befunnit dig tidigare på Internet samt dina eventuella tidigare besök här inne på vår sajt.

Vi använder oss av affiliatelänkar och detta innebär att vi får en liten provision via vissa av de länkar som finns här inne på vår sajt. Genomförs det ett inköp av produkt eller tjänst hos leverantör, så får vi den mindre provisionen. Detta påverkar inte det pris du betalar, utan du har alltid samma pris oavsett.

Förändringar i avtalet som görs av oss här på Sydafrikasemester.se meddelas direkt här inne på denna sida och har du frågor om vår sajt, våra annonsörer eller annat som rör vår hemsida, så hör av dig via mail till oss: info@sydafrikasemester.se